El corral de m’abuela

Un plaer participar ahir en el VII Concurs de Pintura Rápida de Guadassuar. Gràcies a totes les persones que fereu possible aquest gran event. Gràcies a tots i totes les participants, creareu obres verdaderament extraordinaries i inspiradores, gràcies per compartir el vostre interior a través de la pintura.

Realment senc que cada quadre ens conta moltíssimes coses del/la artista que l’ha creat. Per primera volta vaig veure reflexada d’una manera molt intensa la meua personalitat, el meu present, la meua bellessa i la meua força al meu quadre “el corral de m’abuela”. La porta oberta com el meu cor, obert al món i a cada esser viu que vulga inundarse del meu amor. Les plantes tan precioses que m’abuela estima sense condicions, representant abundància, bellessa, natura, arrels, casa, amor, caos i orden… A les meues pincellaes puc palpar la llibertat de ser qui realment soc sense por. Pincellades decidides, segures, valentes. A terra puc veure aigua, eixa que reflexa la meua transparencia i la meua creativitat.

Sensacions magnífiques desde que vaig començar l’obra a les 9h del mati fins les 14.30h que la vaig acabar. Abans de començar vaig fer una xicoteta meditació imaginant com cada part del corral es transportaba al meu llenç com per art de magia i aixo em va donar confiança per a començar sabent que la magia inundaria cada racó de la pintura. I així va ser.

El quadre es va impregnar de cada persona que va passar a visitarme: el suport incondicional de ma tia Tere, el somriure de m’abuela i mon pare, les paraules d’ànim de ma mare, d’Inka, de Pau, l’energia de Paqui, Ana i David, l’abraç de mon tio Luis i Guillem, els somriures i l’inocencia dels meus cosinets Josep i Paula, l’energia tan especial de mon tio Ximo, el abraç de ma tia Joaqui , el bes de mon tio Vicente i de Pepa, el somriure de Carlos amb la seua cámara… Gràcies infinites per totes les mirades i les paraules plenes de llum que me regalareu cadascuna de les persones que passareu ahir pel corral de m’abuela.

Ahir vaig guanyar molt més del que un premi podría haberme donat mai: mostrar-me tal qual soc compartint la bellessa i la llum que el meu cor i els meus ulls veuen i senten a cada segon de la meua vida. Ara m’abuela tindrà dos corrals, un fora i l’altre a la paret del seu menjador. Molt feliç, molt plena i molt agraïda per totes les persones que m’envolten. Gràcies, gràcies, gràcies.

Published by CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: