Adéu a una dècada

💥Quina forma, quin color, quina direcció té la teua ira, el teu enfado i la teua frustració?.
.
✔️La meua normalment té roig i taronja.
.
✔️Té llágrimes.
.
✔️Té aprenentatges.
.
✔️Té sobretot zigzags incontrolats i cercles de dins a fora.
.
✔️Té calma i lliberació al final.
.
✔️El final del meu 2019 es resumix en el permís absolut per enfadar-me i expresar-ho de la millor manera que sé en cada moment. Sabent que he recolectat una maleta sencera ben lleugera de ferramentes per a gestionar el meu enfado, i que vaig aplicant-la amb més consciència dia a dia.
.
✔️El final d’aquesta dècada que va començar en 2009 quan em vaig endinssar en un viatge cap a l’interior amb la meua estada a Indianapolis EEUU estudiant 2 de batxiller. Hui acaba.
.
✔️Quan tot es va callar al meu voltant i vaig descobrir tota la ira, la tristessa i la frustració que havia estat reprimint al interior, no entenia res… Primer la meua manera d’afrontar-ho era autodestructiva i clar tanta autodestrucció rebotava a les persones que m’envoltaven. I jo, pensant que els feia mal a tots, em vaig voler apartar, em vaig tancar en mí. Però la vida és màgica, i m’ha regalat un fum de persones i experiències que m’han ajudat a sanar el meu cos, ànima i la meua ment. Gràcies a cada persona que heu format part dels meus 27 anys de vida.
.
✔️I hui sí, puc dir en veu alta i ben fort que em senc lliure de l’adicció al menjar, de l’ansietat que m’ha acompanyat durant tants anys, em senc lliure de la culpabilitat, em senc lliure d’intentar agradar, em senc lliure de la capa d’invisibilitat que em vaig colocar als 9 anys.
.
✔️HUI PUC DIR QUE SÓC LLIURE de la meua propia obscuritat. Qué abrace el meu negre i el meu blanc i qué vuic tirar avant lliure dels meus patrons autodestructius, QUÉ VUIC TIRAR AVANT AMB TOT L’AMOR QUE HE CULTIVAT.
.
✔️HUI PUC DIR QUÉ VUIC EXACTAMENT EL QUE SÓC I EL QUE TINC i a partir d’ahí permet que tot siga fàcil i que la vida em sorprenga amb tots els regals que té per a mi, que sempre ha tingut esperant que m’obrira completament a rebre.
.
✔️Així que allà anem 2020, ESTIC OBERTA A REBRE💛.
.
✔️Gràcies CATERINA per estar disposta a canviar, gràcies per ser la meua major mestra💛

Amb molt d’amor feliç any nou i dècada nova,

Caterina.💛

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: