Lo divino en mí


“Yo, como imagino que muchas de nosotras, crecí sin la más mínima información sobre mi sexualidad, me vino la regla y…, era mujer. A partir de ahí, mucho, mucho miedo, miedo basado principalmente en la idea de un posible embarazo.

Hoy, tras muchas horas de terapia, constelaciones y más terapia, puedo comprender que esos miedos y esa falta de disfrute eran fruto no sólo de mi y de mi desconocimiento, sino de la resonancia de mis ancestras y ancestros sometidos a una sexualidad que andaba muy alejada de la verdadera sexualidad sagrada.”

Si resona en vosaltres, vos recomane totalment llegir l’article complet de Sofia Virosque.

Sí, podrien ser paraules i sensacions que els últims mesos he estat mirant molt de prop i m’he atrevit a verbalitzar. I al mirar, tot está transmutant en mí. Porte anys, lliberant-me i transformant la manera en la que visc el sexe, i sí, estic molt agraïda de la lliberació i la plenitut que va plenant eixe àmbit en la meua vida. I això demane per a qui ho necessite, que pugau mirar les ferides tant vostres com les dels vostres antepassats i antepassades i pugau viure la sexualitat desde un altre lloc de pau, amor i plenitut. Per a qui sempre ho ha viscut així, m’alegre un montó, i els convide a que ho valoren cada día perque és un regal.

Sabeu qué? Al principi, quan vaig començar a meditar fa 10 anys, em feia molta por mirar a certs racons del meu interior, hi havia voltes que volia fugir de mi i m’alçava i men anava d’on m’havia sentat a meditar. Però estic completament agraïda d’haver segut constant, i haver seguit mirant, això sí, al meu ritme, i ara poder compartir tota la pau que he trobat darrere del dolor i les ferides emocionals de la meua vida i de les ferides dels que viviren abans de mi, sense els quals jo no existiria. Gràcies pel regal de viure aquesta vida.

Caterina

El disseny de la ceràmica de la foto és de Inga Burina, pots visitar la seua casa/estudi d’Art a Benicàssim inclús pots fer nit allí a través de AirBnB.

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: