21 de Juny Dia Internacional del Ioga

馃馃徎馃帀El diumenge estem de celebraci贸!!!!!!
.
馃巶脡s el 6茅 dia Internacional del Ioga. Encara que heu de saber que el ioga t茅 molts molts m茅s anys. Aquesta celebraci贸 comen莽脿 l’11 de desembre del 2014 quan les Nacions Unides van elegir el 21 de Juny per conscienciar a la poblaci贸 dels grans beneficis que t茅 aquesta pr脿ctica tan antiga provinent de la India.
.
馃馃徎Cada any augmenten els practicants de ioga a tot el m贸n pels grans beneficis que t茅 en la salut i en el benestar general.
.
馃馃徎Ioga, paraula del s脿nscrit, significa uni贸.
.
馃馃徎Vos compartisc les paraules del primer ministre indi, Narendra Modi, en el discurs creat en 2014 en el proc茅s de decisi贸 del dia internacional del ioga:
“El ioga 茅s un do inestimable de la nostra tradici贸. El ioga representa la unitat de la ment i el cos, el pensament i l’acci贸. 脡s important coordinar tots eixos aspectes. Aquesta visi贸 hol铆stica 茅s valuosa per a la nostra salut i el nostre benestar. El ioga no es tracta sols d’exercicis, es tracta d’una manera de descobrir el sentit d’identitat d’u mateixa, el m贸n i la natura.
.
馃馃徎馃棑馃摬El diumenge vos oferisc classe de ioga al mat铆 per instagram i a la vesprada a Guadassuar, si vols celebrar amb nosaltres el dia del ioga contacta 609807977.
.
馃檹馃徏Gr脿cies a cada persona, a les que conec i les que no, que han fet que el ioga forme part del meu estil de vida馃檹馃徏鈽猴笍馃馃徎Gr脿cies ioga per ajudar-me a estimar-me i descobrir-me馃檹馃徏Gr脿cies ioga per permetre’m compartir-te amb altres persones馃檹馃徏

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He ent茅s que per a estimar el m贸n sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament autom脿ticament tot es f脿cil, tot 茅s AMOR. GR脌CIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: