21 de Juny Dia Internacional del Ioga

🧘🏻🎉El diumenge estem de celebració!!!!!!
.
🎂És el 6é dia Internacional del Ioga. Encara que heu de saber que el ioga té molts molts més anys. Aquesta celebració començà l’11 de desembre del 2014 quan les Nacions Unides van elegir el 21 de Juny per conscienciar a la població dels grans beneficis que té aquesta pràctica tan antiga provinent de la India.
.
🧘🏻Cada any augmenten els practicants de ioga a tot el món pels grans beneficis que té en la salut i en el benestar general.
.
🧘🏻Ioga, paraula del sànscrit, significa unió.
.
🧘🏻Vos compartisc les paraules del primer ministre indi, Narendra Modi, en el discurs creat en 2014 en el procés de decisió del dia internacional del ioga:
“El ioga és un do inestimable de la nostra tradició. El ioga representa la unitat de la ment i el cos, el pensament i l’acció. És important coordinar tots eixos aspectes. Aquesta visió holística és valuosa per a la nostra salut i el nostre benestar. El ioga no es tracta sols d’exercicis, es tracta d’una manera de descobrir el sentit d’identitat d’u mateixa, el món i la natura.
.
🧘🏻🗓📲El diumenge vos oferisc classe de ioga al matí per instagram i a la vesprada a Guadassuar, si vols celebrar amb nosaltres el dia del ioga contacta 609807977.
.
🙏🏼Gràcies a cada persona, a les que conec i les que no, que han fet que el ioga forme part del meu estil de vida🙏🏼☺️🧘🏻Gràcies ioga per ajudar-me a estimar-me i descobrir-me🙏🏼Gràcies ioga per permetre’m compartir-te amb altres persones🙏🏼

Published by CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: