No est脿s a soles

馃挄No est脿s asoles. Estigues vivint el que estigues vivint en aquestos moments en al teua vida, no est脿s asoles.

鉂o笍La il路lusi贸 de que vivim en cases diferents, en pobles distints o en pa茂sos llunyans li fa creure a la nostra ment que estem a soles davant els obst脿cles de la vida.

鉂o笍脡s aix貌, una il路lusi贸, una mentida.

鉂o笍Recorde l’any passat, quan em vaig rapar el monyo, vaig despertar al mat铆 seg眉ent sense necessitat de contar a ning煤 el que havia fet. Vaig comen莽ar a fer ioga, i el meu ser em va demanar un boli i un paper: vaig comen莽ar a esciure i sentia la pres猫ncia de tots els sers de l’Univers en mi, sentia a D茅u en mi, em sentia acompanya encara que em trobava totalment sola en el meu estudi de Castell贸. Em sentia plena, feli莽, perqu猫 podia sentir tots els fils invisibles que ens unixen al planeta sencer envoltant-me en un gran abra莽. Vaig comen莽ar a plorar, plorar de gratitud, de plenitut, de vida. I vaig deicidir que no em podia quedar aquella sensaci贸 per a mi, vaig grabar un v铆deo que vaig compartir amb les persones que sentia en aquell moment, algunes ho van entendre perfectament, altres pensavem que em drogava (cosa que no he fet en la meua vida), altres no entenien per貌 sentien el que jo sentia amb el cor…

鉂o笍Em vaig llevar el meu major escut, el meu monyo en aquest cas pel que simbolitzava: un lloc on m’amagava del dolor i de mi mateixa.

鉂o笍Pot ser el teu escut no 茅s el monyo, pot ser no sengues ni que tens escut, per貌 et puc assegurar que si no pots sentir l’amor infinit que existix en aquesta vida, i per tant l’abund脿ncia infinita, vol dir que est脿s protegint-te del dolor, i quan et protegixes del dolor, tamb茅 dixes fora tota la bellesa, tot l’amor, tota la vida. Bloqueges el fluir de l’entrada i eixida a la teua vida.

鉂o笍No eres tu sol contra la vida, no eres tu sola tinguent-te que guanyar la vida, estem tots junts en aquest cam铆. Apareix l’ajuda si realment t’obris a rebre-la.

鉂o笍Pots creure el que et dic o no, no intente canviar el teu pensar, sols intente dir-te que estic ac铆 per a tu. Qu茅 no est脿s sola, que no est脿s sol. I que no necessariament he d’estar al teu costat f铆sic perque sengues la meua pres猫ncia i el meu amor.

鉂o笍T’estime. T’estimem el m贸n sencer. T’obris a sentir el nostre amor? La nostra ajuda?

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He ent茅s que per a estimar el m贸n sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament autom脿ticament tot es f脿cil, tot 茅s AMOR. GR脌CIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: