No estàs a soles

💕No estàs asoles. Estigues vivint el que estigues vivint en aquestos moments en al teua vida, no estàs asoles.

❣️La il·lusió de que vivim en cases diferents, en pobles distints o en països llunyans li fa creure a la nostra ment que estem a soles davant els obstàcles de la vida.

❣️És això, una il·lusió, una mentida.

❣️Recorde l’any passat, quan em vaig rapar el monyo, vaig despertar al matí següent sense necessitat de contar a ningú el que havia fet. Vaig començar a fer ioga, i el meu ser em va demanar un boli i un paper: vaig començar a esciure i sentia la presència de tots els sers de l’Univers en mi, sentia a Déu en mi, em sentia acompanya encara que em trobava totalment sola en el meu estudi de Castelló. Em sentia plena, feliç, perquè podia sentir tots els fils invisibles que ens unixen al planeta sencer envoltant-me en un gran abraç. Vaig començar a plorar, plorar de gratitud, de plenitut, de vida. I vaig deicidir que no em podia quedar aquella sensació per a mi, vaig grabar un vídeo que vaig compartir amb les persones que sentia en aquell moment, algunes ho van entendre perfectament, altres pensavem que em drogava (cosa que no he fet en la meua vida), altres no entenien però sentien el que jo sentia amb el cor…

❣️Em vaig llevar el meu major escut, el meu monyo en aquest cas pel que simbolitzava: un lloc on m’amagava del dolor i de mi mateixa.

❣️Pot ser el teu escut no és el monyo, pot ser no sengues ni que tens escut, però et puc assegurar que si no pots sentir l’amor infinit que existix en aquesta vida, i per tant l’abundància infinita, vol dir que estàs protegint-te del dolor, i quan et protegixes del dolor, també dixes fora tota la bellesa, tot l’amor, tota la vida. Bloqueges el fluir de l’entrada i eixida a la teua vida.

❣️No eres tu sol contra la vida, no eres tu sola tinguent-te que guanyar la vida, estem tots junts en aquest camí. Apareix l’ajuda si realment t’obris a rebre-la.

❣️Pots creure el que et dic o no, no intente canviar el teu pensar, sols intente dir-te que estic ací per a tu. Qué no estàs sola, que no estàs sol. I que no necessariament he d’estar al teu costat físic perque sengues la meua presència i el meu amor.

❣️T’estime. T’estimem el món sencer. T’obris a sentir el nostre amor? La nostra ajuda?

Published by CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: