T’escolte, t’estime, gràcies

🕯Quan tens la valentia de mirar el que no t’agrada fora i acceptar que està dins d’una manera o una altra… quan tens la valentia de mirar i perdonar-te… quan tens la valentia de soltar el control i rendir-te, ahí, en ixa rendició comença la verdadera transformació, apareix la verdadera llum.

🙏🏼Gràcies 2020 per ajudar-me a rendir-me. Per acceptar que allò que és més gran que el «jo» em guie. T’escolte, t’estime, gràcies.

🕊Cada dia la meua fe augmenta, gràcies per ensenyar-me a mirar a través dels teus ulls, a escoltar a través de les teues orelles, a estimar amb el teu cor, a parlar a través de tu, a caminar a través de tu.

🕊Dili Déu, dili Divinitat, dili el jo superior, dili Univers…. dili com et done la gana, però demana, demana el que la teua ànima vulga, i permeteix que passe al ritme que necessites.

🙏🏼Fa molts anys intentava entendre lo superior, lo diví amb el cap, ara ho senc amb el cor i a cada pas que done a la meua vida.

🕊Creure requerix valentia i rendició.

🕊Gràcies, gràcies, gràcies.

Caterina.

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: