T’escolte, t’estime, gràcies

🕯Quan tens la valentia de mirar el que no t’agrada fora i acceptar que està dins d’una manera o una altra… quan tens la valentia de mirar i perdonar-te… quan tens la valentia de soltar el control i rendir-te, ahí, en ixa rendició comença la verdadera transformació, apareix la verdadera llum.

🙏🏼Gràcies 2020 per ajudar-me a rendir-me. Per acceptar que allò que és més gran que el “jo” em guie. T’escolte, t’estime, gràcies.

🕊Cada dia la meua fe augmenta, gràcies per ensenyar-me a mirar a través dels teus ulls, a escoltar a través de les teues orelles, a estimar amb el teu cor, a parlar a través de tu, a caminar a través de tu.

🕊Dili Déu, dili Divinitat, dili el jo superior, dili Univers…. dili com et done la gana, però demana, demana el que la teua ànima vulga, i permeteix que passe al ritme que necessites.

🙏🏼Fa molts anys intentava entendre lo superior, lo diví amb el cap, ara ho senc amb el cor i a cada pas que done a la meua vida.

🕊Creure requerix valentia i rendició.

🕊Gràcies, gràcies, gràcies.

Caterina.

Published by CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: