Mantra per a l’enfado

🧘🏻Sentat/da en una posició còmoda comença a connectar la respiració amb aquestes afirmacions mentalment (si al principi necessites verbalitzar-les no dubtes a fer-ho):

👃🏼Inspire, jo sé que l’enfado está ací.
🍃Espire, jo sé que l’enfado no sóc jo.

👃🏼Inspire, jo sé que l’enfado és incòmode.
🍃Espire, jo sé que aquesta sensació passarà.

👃🏼Inspire, jo estic calmada.
🍃Espire, jo sóc suficientment forta per cuidar aquest enfado.

🙏🏼Mantra/Meditació de Tich Nhath Hanh

🍃Per a que els dies que ens enfadem, provem una cosa diferent a reaccionar. Practica’l, encara que no estigues enfadada o enfada’t per a anar acostumant-te a ell.

🍃Quan tenim les emocions a flor de pell o tenim un núvol de pensaments no podem pensar amb claretat, és com si estiguerem de peu dins d’un riu i haguerem remenejat tota l’arena, no podem veure els nostres peus. Si parem uns segons i/o minuts i deixe’m que l’arena torne a terra, podrem veure els peus amb claretat novament. D’això parla Thich Nhath Hanh i moltes persones expertes en meditació i una vida conscient.

👆🏼Jo sóc la primera que he reaccionat moltes voltes quan algo m’ha enfadat, m’ha bollit la sang, però cada dia vaig conseguint més moments de calma i de no reacció en la vida diaria gràcies a aquestes practiques. I cada volta que deixe que l’arena torne a terra i veig amb claretat és com haver conseguit pujar l’Himalaya, una gran satisfacció em plena l’ànima.

🧠🍃Entrenar la ment és tan important com entrenar altres habilitats. Donem-li el lloc que es mereix en les nostres vides.

🧠Ment sana, cos sa.

🧘🏻Cos sa, ment sana.

☺️Espere que vos servisga, un gran plaer poder compartir.

❤️M’estime. T’estime.

Caterina.

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: