🔥🌹Todo el poder🙏🏼❤️

🎶💛🌿Todo el poder de Silvana Musso.

🌹🔥Dia 30 del meu cicle, el meu ser em demanava fer algo diferent per a donar la benvinguda al nou cicle, honrar-lo, cantar, connectar amb la lluna creixent, celebrar d’una manera que mai havia fet.

🌹🔥Si vols resultats diferents, comença a fer coses diferents.

🌹🔥Aquest nou cicle ve amb força, la meua intuició meu conta cantant… perquè per a que m’atrevisga a compartir la meua veu d’un lloc ben dins… ha fet falta aquesta paret grogra i uns quants anys de introspecció. I seguim cresquent. Gràcies per cada pas. Gràcies per ser dona. Gràcies per estar convertint en llum cada cicatriu interna. Gràcies per la meua menstruació. Gràcies per la capacitat de crear vida de mil formes i maneres. Arrels il•lumineu-se, arrels il•lumineu-me, arrels il•lumineu-nos✨✨✨🌹🌹🌹

🌹🔥Molta manifestació, molts projectes naixent i florint, molta vida a la vida!✨✨✨🌹🌹🌹🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: