LLIBERTAT

💫Per a mi la llibertat ve de dins. Naix de dins.

💫Quan sent que l’aire habita lliurement cada part del meu cos i el meu ser, ahí sent la llibertat. I quan la sent dins, es reflecteix fora.

💫Una part molt important de la llibertat, per a mi, és el perdó. Quan he aprés a perdonar-me, he aprés a viure lliure.

💫Hui he sentit eixa llibertat a l’acabar de meditar, m’he posat en balasana, és a dir, m’he agenollat, m’he assentat als meus talons, he col·locat el meu front a terra i he parlat amb la mare Terra i amb el pare Cel. I el meu cos ha canalitzat la nostra conversa silenciosa: les meues mans s’han col·locat instintivament al meu cap, he sentit la seua calor, i ha començat a aparéixer el perdó:

💫Em perdone per totes les vegades que he parlat mal a algú.
💫Em perdone per totes les vegades que m’he parlat mal a mi.
💫Em perdone per totes les vegades que no m’he estimat.
💫Em perdone per totes les vegades que m’he tractat mal.

💫Em perdone i sóc lliure, em perdone i sóc lliure, em perdone i sóc lliure.

💛I tu? Què és per a tu la llibertat? Et llisc👇🏼

💛PD: Si sents que necessites connectar amb aquesta llibertat de la que parle et deixe 3 opcions:

1. Utilitza el mantra Em perdone i sóc lliure durant el temps que necessites.

2. Escriu les coses per les quals et perdones

3. Si no saps perquè et pots perdonar, col·locat en una postura cómoda per a tu i fica les teues mans al cor, pregunta’t: Què no em perdone? I deixa que la resposta brote de tu en el moment adequat. No la forces, pot ser et vinga al llarg de dia o al llarg de la setmana, simplement estigues atenta per a escoltar la resposta del teu interior.

💫EM PERDONE I SÓC LLIURE.

#llibertat #caterinaAfirmacions #mantra #perdó #amor #autodescobriment #vida #meditació #conscienciaplena

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: