Testimoni Clara

Tot va començarquan em vaig assabentar que Caterina T’estime feia unes classes anomenades “Respira”, em va parèixer molt interesant la iniciativa i de seguida vaig contactar amb ella. Només feren falta un parell d’àudios per a quedar connectada d’immediat a la seua energia, i a partir d’ahí, va anar tot rodat.  

Les classes de respira eren un regal a meitat de setmana. En aquelles sessions relaxàvem el nostre cos, al mateix temps que calmaven els nostres pensaments i  la ment ens donava les gràcies per deixar-la descansar una estoneta…, en aquelles sessions em sentia cuidada i valorada.  

Després vaig continuar amb el ioga durant el confinament, i aquelles videoconferències eren com una brisa fresca en mig de tanta incertesa i obscuritat. Les classes no consistien en un ioga estipulat i pautat sinó que Caterina l’anava adaptant segons les circumstàncies i necessitats de cadascú, era com si  sabera en cada moment, el que el nostre cos necessitava, era una connexió molt xula.

Les salutacions a la lluna molaven i ella d’alguna manera ens tornava el feedback.

També ens comunicàvem via e-mail per transmetre alguna inquietud o contar alguna experiència. Eren regalets que compartíem i ens ajudaven a manifestar les nostres emocions. 

Tot eren noves experiències i coincidències, simplement MÀGIA.
Després vam començar en el grup de “el gran repte de la meditació” via telegram.   Començàrem meditant 1′ al dia fins aconseguir 10′ diaris, durant el transcurs de 71 dies consecutius i …ahí que anem!!. Cada dia Caterina ens comparteix una frase que ens fa reflexionar i també llibres interessants, escrits i alguna peli. Podem compartir sensacions i experiències al grup. També es fan sessions presencials de meditació mensuals, on a més de meditar… dibuixem, comentem quadres, escoltem la lectura d’algun llibre, xarrem, ens riguem…en fi, és sempre una sorpresa.

Actualment continue a les classes de ioga presencials que es realitzen en plena natura. Com definir-ho?…  és un altra realitat. Un espai especial i únic que t’abdueix i et fa desconnectar de tot durant un temps, on l’única prioritat es cuidar el teu cos i la teua ment en el moment present, “Ací i Ara”. 

Els estiraments, la respiració, els moviments corporals, l’equilibri, la meditació…entre altres exercicis que realitzem al llarg  de la sessió, m’ajuden a renovar l’energia i pujar el meu nivell de vibració. Açò fa que puga començar de nou i amb més força.

Estic encantada de coincidir amb tu Caterina.
Gràcies per ajudar-nos a créixer i evolucionar.

No dubte que vals molt per dedicar-te a cuidar a les persones i fer-les sentir millor.

 ENDAVANT!!

La teua alumna que t´estima

Clara

Alumna dels cursos 2019/2020 i 2020/2021 de Ioga, Respira i #elgranreptedelameditació.

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: