Brots de gratitud

🙏🏼M’acaba de preguntar una amiga com estic. I al contar-liu a ella m’heu he contat a mi. I han brotat llàgrimes de gratitut dels meus ulls, seguixen brotant… perquè sí estic cansada d’aquesta situació, entenc que com tots ho estem. Però trac el millor que puc d’ella i el meu treball diari d’agraïr a la meua llibreta em fa prestar més atenció a la bellesa que m’envolta molt més que la punt negre de la pàgina en blanc.

I si et puc contar 3 coses claus per les que sent gratitut brotar del meu cor igual com broten aquestes flors, serien:

1️⃣ He tornat a correr, després de més d’un any. Correc poc, sense objectius, combinant amb caminar, com un tornar a començar, com quan vaig començar a l’institut primer amb @geroestarlich i més tart amb @lara_camarasa . Gràcies Gero per les voltes que vas fer la teua segona volta amb mi. Gràcies Lara per sumar-te al correr amb mi i superar-nos juntes. Per a mi tornar a correr és una gran superació, ja que el meu cap després del trencament del 5metatarso tenia por del impacte, he respectat el meu ritme i m’ha portat a aquest punt. Sí, la por té la seua funció, i si sabem escoltar-la amb amor, ens avisa de quan esta preparada per soltar el control.

2️⃣En segon lloc, em senc tremendament agraïda de tindre als meus pares prop, sent que el meu cor s’ha obert després de molts anys a soltar l’exigència de que tinc que poder jo sola. I em sent cuidada, acompanyada i soportada pel seu amor i la seua saviesa. A eixe sentir-me volguda és suma @salvape4

3️⃣ I en tercer lloc em sent útil, útil de poder ajudar a m’abuela, a ma tia amb xicotets detalls que en aquests moments son clau per a elles. Em sent útil de poder aportar salut menyal i física a través del ioga i em sent útil simplement per ser jo, i això amics meus, feia temps que no ho sentia profundament.

👉🏼I tu? Quines 3 coses agraïxes hui profundament? Et llisc👇🏼❤️

🙏🏼Gràcies, gràcies, gràcies!

#gratitud #elladobuenodelascosas #elcostatbodelescoses #thebrightside

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: