DISSENY HUMÀ

💡Com més ens coneguem, més ens entenem, més ens acceptem i més ens estimem.

💡Com més autoconeixement tenim de nosaltres mateixa, millor podem gestionar la nostra vida i com ens relacionem amb el nostre entorn. I cadascú connecta en unes ferramentes diferents d’autodescobriment.

🙏🏼Per això, descobrir aquesta setmana amb @soyeleeme ( www.soyeleeme.com ) #eldissenyhumà m’ha enxufat les bombetes internes. Sí, això que em passa quan comprenc un poc més el perquè actúe de determinada manera o em relacione d’un altra.

💡El que he descobert, m’ha ajudat a llevar-me de damunt una càrrega molt gran que portava a l’esquena. Jo sóc Manifestadora, i com a manifestadora tinc un poder i una força brutals per a iniciar i crear projectes nous. Si em coneixeu, sabeu ben bé del que parle: exposicions, voluntariats trets de la manega per a aportar benestar als adolescents, el meu llibre, un blog que s’ha transformat amb els anys en la meua web, creació de 3 espais diferents per a les #caterinaclasses en menys de 2 anys, esdeveniments i retirs per donar espai a la creativitat, a l’autodescobriment i al benestar complet de tot el nostre ser… entre altres coses!

💡I com més gran el projecte… més gran és la necessitat de descansar. I jo, acostumbrada a comparar-me amb el tipus de vida dels demés em castigava inconscientment per eixos parons forçats del meu ser, i em autosabotetjava amb el dubte i l’exigència. Ara sé, d’on ve eixa pausa, el gran treball que he realitzat, el valor de la meua aportació i el gran dret que tinc de descansar i permetre’m delegar i que altres cuiden i nodrixguen la meua creació mentre jo recupere forces.

💡Obviament per a eixes creacions necesite ajuda d’altres persones, persones que confien cegament en mi i en el projecte que a vegades te forma fixa i clara i que puc descriure perfectament i altres voltes que simplement sé que he “d’anar cap ahí” encara que no puga vore el resultat final d’eixe algo que està en gestació.

💡Així que, seguiré indagant i aprenent sobre disseny humà per a poder aportar-vos una ferramenta més amb les meues sessions d’autodescobriment i totes les meues classes.

💡El meu cap solia dir-me que jo no era una persona constant perquè no seguia una linea recta… però vamos que si ho sóc! Sóc constant en ser jo, en tornar a la meua pau tantes voltes com faça falta, en crear magia, en el meu creixement personal i tot el que això comporta, en estimar i aprendre cada dia a estimar i estimar-me més. Xe que sóc una canya i estic permetent-me vore-ho igual com ho feu i em vegeu vosaltres.

🙏🏼Gràcies Maria per generar l’energia que necessitava el meu ser i donar-me gasolina de la bona🔥

Molt d’amor,

Caterina.

Publicado por CATERINA T'ESTIME

He entés que per a estimar el món sencer, primer m'he d'estimar i quan ho faig plenament automàticament tot es fàcil, tot és AMOR. GRÀCIES!

2 comentarios sobre “DISSENY HUMÀ

  1. Caterina, no hi ha res millor que ser una mateixa…I mira que l’autosabotatge ens fa mal però al cap i a la fi aprenem també d’això, i eixe és el nostre secret 😉💙

    1. Totalment Rosa, gràcies per llegir-me, escoltar-me, per estar ahí i fer-me de campaneta i de recordatori quan a mi el cap se “m’ambota”. He aprés molt d’aquestes últimes setmanes i sent que eren la porta a una nova etapa. Seguim aprenent d’eixos secrets, d’eixes formes de mirar la vida i d’anar descobrint qui som. T’estime <3 <3 <3

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: