QUI SÓC?

Hola! Sóc Caterina, tinc 28 anys i fa 10 anys que l’ansietat i els trastorns alimentaris m’obriren les portes a començar a descobrir la meua verdadera jo, a rascar ben dins i pas a pas anar deixant caure totes les capes que no em deixaven veure la meua bellesa interna i externa.

Un dia vaig decidir mirar-me a l’espill i dir: Caterina T’estime de dalt a baix, de baix a dalt, de dins a fora, i de fora a dins. I ahí el meu camí, és pintà de groc i el T’estime en el meu mantra, en la meua bandera i en una conversa de dos direccions, de mi pa mi i de mi pa tu. Sí, tu que hem lliges i que no és casualitat que estigues hui ací.

Així naixé aquest projecte, el qual evoluciona constantment amb mi.

A QUÉ EM DEDIQUE?

PROFESSORA DE IOGA

Vaig viatjar als Estats Units l’any 2012 per a la boda d’uns amics. Allí en Indianapolis, més concretament en Eagle Creek, vaig descobrir el ioga. Recorde eixe dia com si fora ahir, dins de mi vaig dir: jo vuic ensenyar aquesta disciplina a la gent. Ahí començà la meua búsqueda del ioga a Espanya, el 2016 per fí vaig trobar a Castelló a la persona adequada, Mila Eres, per a fer la meua primera formació. D’ahí en avant… Millor et conte en directe. Sols et diré que el ioga m’ha ajudat a trobar-me i a estimar-me i per això compartisc amb tanta passió i estima aquesta disciplina amb tot aquell que vibra amb la meua manera d’ensenyar.

Si t’interessa pots consultar horaris de classes a l’apartat IOGA. I si preferixes classes individuals amb mi, clica ací.


ENTRENADORA DE MENT, COS I ÀNIMA. 
Acompanyant individual i grupal de processos emocionals, d’autodescobriment, d’autoestima i artístics.


ARTISTA INTERDISCIPLINAR

L’art com a camí, com a company de vida. Nodrisc la meua ànima, desenvolupe la meua creativitat i parle amb mi sense verbs.

Per a saber els pròxims events i exposicions que pots visitar: AGENDA


ESCRIPTORA, IL·LUSTRADORA I EDITORA de Meditaciones de un alma en movimiento.

Per a més informació sobre el llibre visita l’apartat LIBRO.

2 comentarios sobre “QUI SÓC?

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: