SESSIONS T’ESTIME

Si el que vols és un treball més íntim, t’oferisc tot allò que necessites per al teu benestar físic, mental i emocional: ioga, respiració, meditació, tècniques de relaxació, visualitzacions, escolta plena, escriptura terapèutica, art meditatiu… de manera personalitzada.

Siga perquè estàs vivint una experiència vital delicada, siga perquè no estàs preparada per a obrir-te a un grup, siga perquè vols triar dia i hora sense adaptar-te al grup regular, siga perquè vols més intimitat, siga perquè sí sense cap altra justificació… podem realitzar una quedada de tu a tu presencial a l’Espai T’estime (Guadassuar) o online via zoom.

Hi ha gent que el que busca amb aquestes classes es aprendre a estar més en el present, aprendre a escoltar el seu cos, regalar-se un temps de reconnexió, eixir del ritme frenètic de la ment i l’ansietat, entre altres. I a tu què t’agradaria aprendre?

Es posible realizar las clases en español.

També pots crear el teu propi grup amb familiars, amics o amigues amb qui et sentes agust i vulgues compartir el teu temps.


Va ser l’atzar que ens va trobar. Hem va cridar l’atenció la normalitat amb la que parlaves de depressió, ansietat i que feia ganes d’obrir-se a contar-te el que et passa, que sembla que la resta no volen ni poden entendre. Arrel de realitzar varies sessions vaig enfortir la importància de cuidar-me i escoltar-me a mi mateixa, a més de normalitzar que les coses tenen un procés i que de tot es pot aprendre.

Mar Centelles, classes individuals 2019

Tipus i preus

T’estime Individual

1 persona

75 minuts

1 sessió solta 40€

Bono 4 sessions 132€


T’estime Dúo

2 a 3 persones

75 minuts

1 sessió solta 50€

Bono 4 sessions 165€


T’estime Grup

+ de 3 persones

75 minuts

1 sessió solta 70€

Bono 4 sessions 233€


IVA Inclòs en tots els preus

Reserva la teua sessió

A %d blogueros les gusta esto: