IOGA

Cuida’t i deixa’t cuidar amb les meues classes de ioga a la natura en l’Espai T’estime, a 5 minuts de Guadassuar i a 25 minuts de València.

Quin tipus de ioga realitzem? En general ioga integral. Encara que de vegades fem classes puntuals de ioga ocular, yin o vinyasa.

A més a més m’agrada incloure altres ferramentes d’autodescobriment que jo utilitze en la meua vida per a facilitar-te la connexió amb el teu ser, com per exemple: intencions en forma de mantres o mantres personalitzat per persona, l’escriptura lliure per a lliberar emocions i fer conscient l’inconscient, la gratitut, fragments de constel·lacions familiars, art…

Què és el ioga integral? Una combinació de diferents estils i rames del ioga per facilitar-te la connexió amb la teua veritat interna a través de mudres, meditació, asanes (postures), pranayama (respiració)…

De quantes persones son els grups regulars? Practiquem en grups xicotets de màxim 5 persones, d’aquesta forma sentiu molta més intimitat i confiança, creant vincles en el grup molt especials. Açò facilita en general l’expressió de les vostres emocions, el compartir experiències i aprenentatges. També em permet dedicar més temps i atenció personalitzada a cadascuna de vosaltres per a la correcció de postures, l’escolta plena del vostre sentir o els massatges a la relaxació final.

Als events especials pot variar la quantitat de persones.

És per a tu el ioga? El ioga és per a tot el món, tinc alumnes de totes les edats i condicions físiques. Les postures s’adapten a les teues necessitats amb diferents variacions i tu regules el teu ritme. A més a més, una cosa molt important és que el ioga, no son tan sols aquestes postures, és un estil de vida conscient que et va ajudant dia a dia a estar en el present i a estimar-te tal com eres.

IMPRESIONANT resumix per a mí el treball de Caterina.

Mª Teresa boils, alumna curs 2019/2020

Horaris curs 22/23

Dilluns 19.30h a 21.00h

Dimarts 9.30h a 11.00h

Dimecres 18.30h a 20.00h

Alguns Dijous classes i tallers especials 19.30h a 21.00h

Viernes Yoga Online 9:30h a 10:30h

Si els horaris no et quadren o vols un treball més personalitzat i íntim tinc l’opció perfecta per a tu: SESSIONS T’ESTIME.

Preus

Mensualitat 1 classe a la setmana: 48€

Mensualitat 2 dies a la setmana: 76€

Classe Solta: 14€

IVA inclòs en tots els preus

La mensualitat es paga la primera setmana del mes.

A %d blogueros les gusta esto: