IOGA

Cuida’t i deixa’t cuidar amb les meues classes de ioga a la natura en l’Espai T’estime, a 5 minuts de Guadassuar i a 20 minuts de València.

Quin tipus de ioga realitzem? En general ioga integral. Encara que de vegades fem classes puntuals de ioga ocular, yin o vinyasa.

A més a més m’agrada incloure altres ferramentes d’autodescobriment que jo utilitze en la meua vida per a facilitar-te la connexió amb el teu ser, com per exemple: intencions en forma de mantres o mantres personalitzat per persona, l’escriptura lliure per a lliberar emocions i fer conscient l’inconscient, la gratitut, fragments de constel·lacions familiars, art…

Què és el ioga integral? Una combinació de diferents estils i rames del ioga per facilitar-te la connexió amb la teua veritat interna a través de mudres, meditació, asanes (postures), pranayama (respiració)…

De quantes persones son els grups regulars? M’agrada treballar en grups xicotets de màxim 4 persones, d’aquesta forma sentiu molta més intimitat i confiança, creant vincles en el grup molt especials. Açò facilita en general l’expressió de les vostres emocions, el compartir experiències i aprenentatges. També em permet dedicar més temps i atenció personalitzada a cadascuna de vosaltres per a la correcció de postures, l’escolta plena del vostre sentir o els massatges a la relaxació final.

Als events especials varia la quantitat de persones.

És per a tu el ioga? El ioga és per a tot el món, tinc alumnes de totes les edats i condicions físiques. Les postures s’adapten a les teues necessitats amb diferents variacions i tu regules el teu ritme. A més a més, una cosa molt important és que el ioga, no son tan sols aquestes postures, és un estil de vida conscient que et va ajudant dia a dia a estar en el present i a estimar-te tal com eres.

IMPRESIONANT resumix per a mí el treball de Caterina.

Amb les seues classes, una de les coses més importants que he aconseguit és llevar-me «la motxilla» que portava.

Mª Teresa boils, alumna curs 2019/2020

Horaris

Dimarts 19.30h a 21.00h

Dimecres 18.00h a 19.30h

Dissabte 10.00h a 11.30h

Si els horaris no et quadren o vols un treball més personalitzat i íntim tinc l’opció perfecta per a tu: classes individuals.

Preus

Mensualitat 1 classe a la setmana: 55,50€

Mensualitat 2 dies a la setmana: 88,50€

Classe Solta: 16,50€

IVA inclòs en tots els preus

La mensualitat es paga la primera setmana del mes.

Vine i prova ! T’encantarà !

Que no pots vindre físicament a l’Espai t’estime per la raó que siga? Hi ha solució per a tot! Disfruta de les classes des de la comoditat de la teua casa.

Online

Dijous de 19.00h a 20.00h Ioga

Dijous de 20.30h a 21.00h Meditació

Aquest mes de maig, les classes online s’ofereixen en directe per instagram live al compte @caterinatestime de manera gratuita amb opció a rebre donacions.

A %d blogueros les gusta esto: