Mantra per a l’enfado

馃馃徎Sentat/da en una posici贸 c貌moda comen莽a a connectar la respiraci贸 amb aquestes afirmacions mentalment (si al principi necessites verbalitzar-les no dubtes a fer-ho):

馃憙馃徏Inspire, jo s茅 que l’enfado est谩 ac铆.
馃崈Espire, jo s茅 que l’enfado no s贸c jo.

馃憙馃徏Inspire, jo s茅 que l’enfado 茅s inc貌mode.
馃崈Espire, jo s茅 que aquesta sensaci贸 passar脿.

馃憙馃徏Inspire, jo estic calmada.
馃崈Espire, jo s贸c suficientment forta per cuidar aquest enfado.

馃檹馃徏Mantra/Meditaci贸 de Tich Nhath Hanh

馃崈Per a que els dies que ens enfadem, provem una cosa diferent a reaccionar. Practica’l, encara que no estigues enfadada o enfada’t per a anar acostumant-te a ell.

馃崈Quan tenim les emocions a flor de pell o tenim un n煤vol de pensaments no podem pensar amb claretat, 茅s com si estiguerem de peu dins d’un riu i haguerem remenejat tota l’arena, no podem veure els nostres peus. Si parem uns segons i/o minuts i deixe’m que l’arena torne a terra, podrem veure els peus amb claretat novament. D’aix貌 parla Thich Nhath Hanh i moltes persones expertes en meditaci贸 i una vida conscient.

馃憜馃徏Jo s贸c la primera que he reaccionat moltes voltes quan algo m’ha enfadat, m’ha bollit la sang, per貌 cada dia vaig conseguint m茅s moments de calma i de no reacci贸 en la vida diaria gr脿cies a aquestes practiques. I cada volta que deixe que l’arena torne a terra i veig amb claretat 茅s com haver conseguit pujar l’Himalaya, una gran satisfacci贸 em plena l’脿nima.

馃馃崈Entrenar la ment 茅s tan important com entrenar altres habilitats. Donem-li el lloc que es mereix en les nostres vides.

馃Ment sana, cos sa.

馃馃徎Cos sa, ment sana.

鈽猴笍Espere que vos servisga, un gran plaer poder compartir.

鉂わ笍M’estime. T’estime.

Caterina.

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: