REIKI

Sols per hui

No t’enfades

No et preocupes

Sigues agraïda

Treballa diligent i honradament

Sigues amable amb els demés

Mikao Usui

Què és el Reiki?

El Reiki és una terapia complementaria a la medicina tradicional, descoberta pel japonés Mikao Usui, qui la va definir com “terapia energètica”.

La síl·laba Rei pot traduir-se per “espiritual” o “universal” i Ki significa energia vital. Al igual que altres pràctiques tradicionals asiàtiques, el Reiki potencia l’equilibri de l’energia vital de l’organisme. El seu efecte terapèutic es produeix quan la terapeuta dirigeix l’energia vital universal al pacient, mitjant una serie de imposicions de mans (no es necessari desvestir-se).

La terapeuta sintonitza la seua propia energia (Ki) amb l’energia universal (Reiki) posant a disposició del pacient un canal d’energia il·limitada.

A través de la meditació, d’estar a la natura i de cuidar-te tu també pots connectar amb el canal il·limitat del que et parle, però si encara no has aprés a fer-ho o simplement vols un poc d’ajuda per a reconnectar, jo t’ajude a fer-ho.

Quins beneficis té?

Equilibra i restaura l’energia del organisme afavorint la capacitat del cos per a sanar-se a ell mateixa, harmonitzant el cos i la ment. A nivell psicològic, el Reiki sumergeix al pacient en un estat profund de relaxació i pau.

És molt beneficiós en cas de depressió i estrés, permetent soltar i transformar els procesos mentals que mantenen al pacient nugat als seus problemes. A nivell físic, calma el dolor i reforça el sistema immunològic.

Reiki no pot causar-te ningú mal, ja que és l’energia de l’univers i sols t’arriben les cantitats necessaries per a la teua sanació.

Equilibri

Calma

Salut

Quan dura la sessió?

Aproximadament 50 minuts.


Vols demanar una cita?

%d bloggers like this: