REIKI

Què és?

El Reiki és una terapia complementaria a la medicina tradicional, descoberta pel japonés Mikao Usui, qui la va definir com «terapia energètica». El seu efecte terapèutic es produeix quan la terapeuta dirigeix l’energia vital universal al pacient, mitjant una serie de imposicions de mans (no es necessari desvestir-se).

Quins beneficis té?

Equilibra i restaura l’energia de l’organisme afavorint la capacitat del cos per a sanar-se a ell mateixa, harmonitzant el cos i la ment. A nivell psicològic, el Reiki sumergeix al pacient en un estat profund de relaxació i pau.

És molt beneficiós en cas de depressió i estrés, permetent soltar i transformar els procesos mentals que mantenen al pacient nugat als seus problemes. A nivell físic, calma el dolor i reforça el sistema immunològic.

Reiki no pot causar-te ningú mal, ja que és l’energia de l’univers i sols t’arriben les cantitats necessaries per a la teua sanació.

Equilibri

Calma

Salut

Quan dura la sessió?

Aproximadament 50 minuts.


Preus

1 Sessió: 35€.

3 Sessions seguides*: 85€

*Quan et fas reiki per primera volta, o en un moment de molta dificultat física, mental i/o emocional, fer 3 sessions 3 dies seguits potència el tractament i per tant la teua sanació.

Reiki a distància

Si per alguna circumstància no et va bé demanar una cita presencial, tinc una bona noticia per a tu! puc fer-te reiki a distància. Què significa? Que pots estar tombat o tombada en el sofà de ta casa, o en un lloc tranquil on et sents agust i jo et faig el tractament sense necessitar físicament estar al teu costat.


Vols més informació o agendar una cita?

CONTACTA

A %d blogueros les gusta esto: