SESSIONS AUTODESCOBRIMENT

Cada vegada que alguna persona confia en mi i és llança al seu buit al meu costat, és un beneït regal.

Encontres sagrats de tu a tu.

Les sessions d’autodescobriment son experiències úniques en les que a través de l’art, l’escriptura, passejos per la montanya o platja, silenci, converses inesperades… van sorgint les respostes a qui realment eres, on vols anar o que vols crear, entre altres.

M’apassiona descobrir el perquè el nostre cos es mou de determinada forma, la nostra ment ens mostra certs pensaments i aquests desperten certes emocions que marquen el filtre de la nostra mirada. Estem en constant descobriment, morint i naixent a cada respiració i regalar a eixos naixements un espai on es senten segurs i lliures ens permet adentrar-nos en l’aventura de l’autodescobriment.

Com més ens coneguem, més ens entenem, més ens acceptem i més ens estimem.

L’autodescobriment pot semblar tornar a ser xiquet o xiqueta, a sorprendre’t per cada detall del teu món, però en compte de ficar l’atenció fora, la fiquem al teu interior. Vull acompanyar-te a trobar eixe tresor que habita en tu i que constantment creix i s’expandeix.

Aquests encontres no tenen temps límit, el mateix encontre ens fará saber quan hem acabat. Sols has de triar un matí o una vesprada, del demés m’encarregue jo.

LLeva’t el rellotge i regala’t un matí o una vesprada sense hores per a escoltar la teua veritat.

Com sé si les sessions d’autodescobriment son per a mi? He acompanyat a persones que han decidit fer les sessions perquè: es sentien perdudes, per augmentar la seua autoestima, per trobar respostes a l’adicció al menjar, altres pel plaer de retrobar-se amb elles mateixa, altres per desenvolupar la seua creativitat, per deixar de repetir una i una altra volta els mateixos patrons, etc. Pot ser et sents identificat/da amb alguna d’aquestes experiències o pot ser tens una totalment diferent, escolta al teu cor i pregunta-li si sent que jo et puc ajudar a travessar el que estàs vivint.

Què passa si no tinc tot un matí o una vesprada lliure? Cap problema! Pega-li una mirada a les SESSIONS T’ESTIME, poden adaptar-se millor al que tu necessites.


En 3 paraules què has aconseguit a les sessions amb Caterina?

Plenitud, satisfacció i felicitat.

3 paraules que definisquen a Caterina i el seu treball:

Passió, amabilitat i confiança.

Maria Cerveró

Sessions autodescobriment en 2018


PREUS

1 sessió: 80€

Pack de 3 sessions: 208€

IVA inclòs


A %d blogueros les gusta esto: